Onze specialiteiten

Isolatie techniek

Wij verzorgen vakkundig de isolatie van al uw leidingen. Denk hierbij aan de isolatie van de CV installatie,  Gekoeld koud waterleidingen en appendages, koud- en warmwaterinstallatie, stoomleidingen, luchtkanalen maar ook de leidingen van riolering en hemelwater.

Brandwerende applicaties

Voor het verzorgen van brandwerende isolatie  van leidingen en luchtkanalen bent u bij ons aan het juiste adres.  Wij isoleren de leidingen wanneer dit volgens de WBDBO-eis noodzakelijk is en gebruiken hier alleen kwalitatief zeer goede en betrouwbare materialen voor. De gebruikte materialen zijn o.a. afkomstig van Rockwool.

Aluminium beplating

Wij monteren en isoleren dakkanalen (rechthoekig en rond). Geheel volgens de LUKA norm. Kanalen in de buitenlucht worden afgewerkt met aluminium beplating geheel volgens de geldende normen en eisen.

Heat tracing

Installatie van heat tracing systeem in buitenleidinegn om ervoor te zorgen dat uw buitenkraan vorstvrij gehouden wordt. Maar ook voor leidingen in bedrijfsprocessen waar het van groot belang is dat de leidingen op een bepaalde temperatuur blijven.

Wij gebruiken producten van